Οι ερωτήσεις που αλλάζουν την ποιότητα της ζωής σου

woman-gc4e0577aa_1920
Picture of Ευσταθια Δερματα

Ευσταθια Δερματα

Inspirational & Success Coach
NLP Master Life Coach ICC

”Aν είχα μια ώρα να λύσω ένα πρόβλημα και η ζωή μου εξαρτόταν από αυτό, θα χρησιμοποιούσα τα πρώτα 55 λεπτά για να καθορίσω τις κατάλληλες ερωτήσεις”

~Albert Einstein~

Αν θέλουμε να αλλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας, πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας τις κατάλληλες ερωτήσεις χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος:

-Πως οφείλω να ζήσω σήμερα για να δημιουργήσω το αύριο που επιθυμώ;

-Τι είναι αυτό που με κάνει πραγματικά ευτυχισμένη αυτή τη στιγμή;

-Πως μπορώ να μετατρέψω τις δυσκολίες σε ωφέλιμες εμπειρίες;

-Οι διαφορετικοί τομείς στη ζωή μου βρίσκονται σε ισορροπία;

Οι ποιοτικές ερωτήσεις αλλάζουν το σημείο εστίασης(δεν εστιάζουμε στο πρόβλημα αλλά στη λύση)άρα αλλάζουν και τη συναισθηματική μας κατάσταση.

Επεξεργάζονται τους διαθέσιμους πόρους που έχουμε αυτή τη στιγμή στη ζωή μας χρησιμοποιώντας τους-προς όφελος μας-με ξεκάθαρα βήματα που μας οδηγούν σε μια ποιοτική ζωή!

Οι ”Δυναμικές Ερωτήσεις”είναι ένα από τα πιο δυνατά εργαλεία στο Coaching και καταφέρνουν να προσφέρουν διαύγεια, δράση, δέσμευση και λύσεις.

Εσύ πόσο έτοιμη είσαι να βιώσεις όλα τα παραπάνω;

https://bethewomanyouwant.gr/products/

Μοιράσου το άρθρο

Η Ευσταθία Δερματά είναι η δημιουργός του επιτυχημένου brand χειροποίητων καλλυντικών Amelie Handmadebeauty και ιδρύτρια του “Be the Woman you Want”.  Πιστεύει ακράδαντα στην απέραντη θηλυκή δύναμη που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα στη ψυχή της και σε όλα εκείνα τα σπουδαία που μπορούν να προκύψουν από αυτή!

Σκοπός της είναι να βοηθήσει της γυναίκες να είναι όμορφες, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, έτσι ώστε να πιστέψουν στον εαυτό τους και να υλοποιήσουν τα όνειρά τους.

Μέσα από τις δράσεις της στηρίζει και Ενθαρρύνει Τις Γυναίκες Να Ανακαλύψουν Την Εσωτερική Τους Ομορφιά, Να Αποκτήσουν Αυτοπεποίθηση Και Διάθεση Να Ζήσουν Μια Ζωή Γεμάτη Ευεξία, Αισιοδοξία Και Απεριόριστη Αγάπη.

www.bethewomanyouwant.gr